Barbecue met een culinaire toets

Barbecue 2016

Barbecue op 24 juli 2016

De chef steekt zijn vuren weer aan op zondag 24 juli 2016. De sublieme barbecuegerechten geeft hij weer een culinaire toets.

Na een grondige voorbereiding tovert de keukenploeg van Restaurant Den Boom weer de smakelijkste gerechten met gekruide smaakmakers tevoorschijn, … om duimen en vingers af te likken.

Op vakkundige wijze worden de producten op de rooster gegaard. Het water loopt je zeker in de mond wanneer de heerlijke bakgeuren vrijkomen tijdens het grillen. Ondertussen geniet u van de amuse-bouches.

Vers vlees én heerlijke vissoorten staan op het gevarieerde menu. De heerlijke maaltijd wordt aangevuld met een brede waaier aan lekkere bijgerechten en verrassende sauzen die een bijzondere smaaktoets geven.

Het barbecuefestijn neemt aanvang vanaf 15 uur. Wie tijdig aanwezig is zal niets missen van de hele reeks heerlijke gerechtjes. Bij een geslaagde barbecue horen natuurlijk ook de juiste smaakvolle wijnen.

U gaat zeker niet met honger van tafel, beloofd! De desserten vullen de laatste gaatjes. Ook nu kan u uiteraard rekenen op een vlekkeloze service. Waarom nog wachten om te reserveren?

Prijzen barbecue

Barbecue: € 52.00 pp
All-in: aperitief, wijnen, water, koffie –  € 85.00 pp (van 15 uur tot 22 uur)
Attente bediening inbegrepen.
Aanvang: 15.00 uur

Tijdige reservatie gewenst! Telefonisch via 03 290 00 73 of online.

Barbecue Restaurant

 

Reacties zijn gesloten.
Restaurant Den Boom