De Chef

Chef-kok Bert Viroux

Over de chef-kok Bert Viroux

Verse producten en passie voor het vak zijn de basis voor elk heerlijk gerecht

Bert Viroux, chef-kok en trotse eigenaar van restaurant Den Boom, runt al meer dan 10 jaar zijn restaurant Den Boom met heerlijke en fijne gerechten. Voordien deed Bert vele jaren ervaring op als kok in de La Colombe Joyeuse (La Garde-Freinet – Provence – Frankrijk), De Mangerie (Ekeren) en Royal Yacht Club (Antwerpen). Adelbrieven genoeg.

Al vele jaren gebruikt Bert zoveel mogelijk streekproducten. Kwaliteitsproducten koppelt Bert aan creativiteit en vakmanschap. Zijn kookstijl is eerlijk en smaakvol. In zijn keuken staan de producten en inventiviteit centraal. Hij geniet telkens weer wanneer hij met het keukenteam nieuwe harmonieuze smaakcombinaties ontdekt. Bert brengt, met zijn creatieve keukenstijl, varianten van de Belgisch-Franse keuken, met af en toe invloeden uit alle wereldhoeken. Bert koestert de klassieke basiskeuken, maar vult die aan met hedendaagse en persoonlijke creaties. Een ideale mix voor de fijnproevers om culinair te genieten.

Met de tijd meegaan en regelmatig de kaart vernieuwen vindt Bert heel belangrijk. De kaart vermeldt vis- en vleesgerechten, salades en andere heerlijke gerechten. Bovendien vindt de chef het heel uitdagend om klassieke recepten te vernieuwen. Bert zorgt voor fijne composities en prachtige kleuren.

Bert ontvangt zijn klanten met heel veel plezier. Het blijft een hele eer om zijn gasten dagelijks te mogen verwennen in Restaurant Den Boom. Elke keer opnieuw. Bert vindt het belangrijk dat zijn gasten zich goed voelen in zijn restaurant.

Geniet samen met uw tafelgenoten van de verrukkelijke gerechten, de aangename sfeer en de vlotte bediening in Restaurant Den Boom.

Bert houdt van zijn vak en dat proef je!

 

Restaurant Den Boom