De wereld van gin

 

Gindegustatie- gins op toog

Foto © Yannig Van de Wouwer

Gindegustatie maandag 28 september 2015 van 20.00 tot 22.00 uur

Verschillende mythes vertellen over het ontstaan van gin. De jenever van de Lage Landen stak in de 18e eeuw het Kanaal over en kreeg voet aan wal in het Verenigd Koninkrijk. Daar maakte de drank een eigen ontwikkeling door. De Britten doopten het goedje om tot ‘Ginniver’. Vanaf dan kent de gin een bewogen verleden … Van badkuip tot kroeg, van houten vat tot in Restaurant Den Boom.

Wil je je een paar uur in de wereld van The Great Gatsby of de woelige straten van Londen wanen of wil je meer weten over het mixen van verschillende gins met verschillende tonics? Dan is deze tasting je op het lijf geschreven. Bert Viroux maakt u wegwijs in de verscheidenheid van gins. Tijdens deze gindegustatie presenteren we exquise gins.

Maak kennis met de vele smaaksensaties!

OPGELET!

Dit evenement wordt georganiseerd door CC De Steiger. Reservatie voor dit evenement kan dus enkel via CC De Steiger, telefonisch 03 880 18 12 of via e-mail CC De Steiger (Online reserveren is ook mogelijk).

Meer informatie over CC De Steiger kan u vinden op www.desteigerboom.be. CC De Steiger biedt een zeer veelzijdig en uitgebreid programma aan.

Deelnameprijs aan deze uitzonderlijke gindegustatie: €40.00

Reacties zijn gesloten.
Restaurant Den Boom