Groepen

Zorgeloos genieten van verleidelijke gerechten tijdens uw feest. Vlotte bediening inbegrepen.

Grotere groepen en feestjes bouwen

In Restaurant Den Boom kan u feesten in een gemoedelijke sfeer. Alles kan, niets moet. Grotere groepen kunnen terecht in Restaurant Den Boom indien er tijdig wordt gereserveerd. In een afgezonderde ruimte kan u feesten organiseren tot 40 personen. Restaurant Den Boom biedt het nodige comfort voor een perfect onthaal van uw genodigden.

Restaurant Den Boom weet altijd raad met uw feest

Restaurant Den Boom is een restaurant met een ongedwongen karakter. Bij ons gaat het er los aan toe, geen stijf gedoe. Je bent aan het juiste adres als je als groep wil genieten in een aangename, losse sfeer. Iedereen voelt zich meteen thuis.

Geef uw feest een persoonlijk tintje

Maak een afspraak en wij maken een voorstel volledig naar uw wensen en budget.
Ook recepties, jubilea, babyborrels, bedrijfsfeestjes, personeelsfeesten, verjaardagsfeesten, wandelbuffetten, brunches, barbecues, communiefeestjes, familiefeesten, pensioenfeesten, … behoren tot de mogelijkheden in Restaurant Den Boom. Voor mensen die een speciaal dieet volgen kan het menu volledig naar wens aangepast worden.

Ons aangenaam terras leent zich uitstekend voor romantische recepties of walking dinners. Op het terras kan er een springkasteel geplaatst worden zodat de kinderen op hun eigen manier van uw feest kunnen genieten. Een feest in ons restaurant is dus een feest op maat! Uw feest wordt tot in de kleinste details verzorgd.

Restaurant Den Boom