Restaurant met terras

Restaurant Den Boom terras

Het terras van Restaurant Den Boom is rustig gelegen in het centrum van Boom. Dit is de ideale, verborgen locatie om even uit te blazen tijdens warme dagen. Het oergezellige terras is ook de geschikte plaats om met groepen samen te komen.

Rondom de vijver staan de tafels opgesteld. Lindebomen zorgen op bepaalde plaatsen voor aangename koelte tijdens warme dagen. Sfeervolle verlichting maakt het op warme zomeravonden extra gezellig. Vanwege de goede ligging kan het terras ook op zonnige herfstdagen gebruikt worden. Er zijn warme dekentjes beschikbaar voor als u het een beetje fris krijgt.

Vrienden komen er bijpraten, koppels nemen er even tijd voor een lunch, zakenlui komen er even onthaasten, anderen zoeken er hun vaste stek op, …

Het terras is een schitterende plaats om ongedwongen te genieten van de buitenlucht, de gastvrije bediening en de voortreffelijke keuken van Restaurant Den Boom. Alles wordt in eigen keuken dagvers bereid met de beste producten.

Na een stevige wandel- of fietstocht in de Rupelstreek is het terras van Restaurant Den Boom de perfecte plaats om de vermoeide benen te laten rusten. Restaurant Den Boom ligt immers in de buurt van fietsknooppunten-wandelknooppunten.

Op het charmante terras van Restaurant Den Boom blijf je gegarandeerd plakken.

Het terras van Restaurant Den Boom is de ideale plaats om ongedwongen te genieten van de buitenlucht en de heerlijke gerechten!

Reacties zijn gesloten.
Restaurant Den Boom