Restaurant

Welkom restaurant Den Boom

Restaurant Den Boom

Verse, seizoensgebonden kwaliteitsproducten worden in de keuken omgetoverd tot smaakvolle creaties.

Restaurant Den Boom is een gezellig restaurant dat zich bevindt in een statig herenhuis. Het authentieke interieur is rustig en rustiek. In dit schitterende decor heerst er een warme en ongedwongen sfeer. De hoge plafonds met indrukwekkende ornamenten en de grote kroonluchters vallen meteen op in het interieur. In deze omgeving met een vlotte bediening, gastvrijheid en spontaniteit geniet je dubbel en dik van de heerlijke gerechten.

Bij mooi weer wordt er smakelijk gegeten op het ommuurde terras met vijverpartij. Weg van alle drukte en het straatlawaai geniet je van de eigentijdse keuken van restaurant Den Boom.

Bij restaurant Den Boom kan u terecht voor een verrassende ‘business lunch’ met uw zakenrelatie, een familiefeestje of een romantische tête-à-tête, … U heeft de keuze uit seizoensmenu’s of u kan à la carte eten. Tijdens weekdagen wordt er een lunchmenu bediend.  Met een glimlach worden er hier lekkernijen geserveerd.

Laat je verrassen door fijne gerechten met een heerlijk glaasje wijn in een aangename setting. Het enige wat rest is een goed gesprek.

Logement vlakbij

Kom uw honger stillen in ons restaurant na een bezoek aan het provinciale recreatiedomein De Schorre. Verblijf daarna in Hotel Domus, in dezelfde straat, zodat u volop kan genieten van onze wijnkaart.

Parkeren

U kan betalend parkeren in de straat (betalend tot 18.00 uur). Even verderop kan u gratis parkeren.

Uitstekende ligging van Restaurant Den Boom

Restaurant Den Boom is ideaal gelegen op de as Antwerpen-Brussel. Het restaurant is vlot bereikbaar vanaf de A12 – Boomsesteenweg. Deze centrale ligging maakt Restaurant Den Boom bijzonder geschikt voor zakenlunches/zakendiners van bedrijven in de wijde omgeving van Boom. Je kan het restaurant gemakkelijk bereiken vanuit Antwerpen of Brussel.

Het restaurant is vlot bereikbaar

Restaurant Den Boom