Drankenkaart

Wijnkaart restaurant Den Boom

Bij een fantastisch gerecht hoort een sublieme wijn

De wijnkaart reist rond in Frankrijk en in andere continenten. Naast het aanbod van kwaliteitswijnen vindt u bij ons ook een prikkelend aanbod aan degustieven en aperitieven.

Uit onze zorgvuldig samengestelde wijnkaart kan u de gepaste wijn voor uw gerecht kiezen. U vindt klassieke wijnen op de gevarieerde wijnkaart maar ook wijnen uit nieuwe wijnlanden in alle prijsklassen. De medewerkers van restaurant Den Boom adviseren u graag bij de keuze van de wijn.

Champagne en mousserende wijnen

Bubbels bij een feestelijke hap …

Wij schenken verschillende uitstekende champagnes. De betere merken van deze godendrank staan op de drankenkaart. Deze champagnes combineren perfect met een feestelijke hap.

Feestelijke bubbels komen echter niet alleen uit champagneflessen. Onze drankenkaart vermeldt enkele mousserende wijnen die geproduceerd worden in de betere wijnhuizen. Ze drinken prettig en hebben een interessant prijskaartje. Ze vormen een waardig alternatief voor champagne.

Liever bier dan wijn?

Meer en meer krijgen bieren een ereplaats op tafel.

Voor wie geen zin heeft in wijn is bier een uitstekend alternatief. Verschillende bieren sluiten perfect aan bij bepaalde gerechten. Romige gerechten zijn dikwijls zeer goed te combineren met bieren. Steeds meer wijnliefhebbers weten ook bieren te waarderen die aansluiten bij het palet van smaken op het geserveerde bord. Daarom staan op onze drankenkaart enkele voortreffelijke bieren vermeld.

Bieren en waters

Voor een uitgebreid aanbod van frisdranken, bieren, aperitieven, degustieven, koffie en thee kan u terecht op onze brasseriekaart

Brasseriekaart

Opmerking: Prijzen, jaartallen, wijnhuizen, … zijn indicatief en niet bindend. Wijzigingen zijn mogelijk door veranderende stock.

Restaurant Den Boom