Voor heerlijke wildmenu’s bent u aan het juiste adres

Wildmenu herfst 2015
Een gezellige herfstkeuken met uitstekende wildbereidingen met rijke sausen

De zomerse topdagen zijn bijna voorbij. De herfst staat voor de deur. De jagers poetsen hun jachtgeweren. Buiten wordt het stilaan kouder. De natuur krijgt de mooiste kleuren. Binnen maken we het extra gezellig.

En ondanks de nodige herfststormen en meer neerslag, zijn er nog zonnige nazomerdagen. Maar niet getreurd. Tijdens de herfst komt het wildseizoen echt op gang. We bereiden dan krachtige smaakvolle herfstgerechten. Binnenkort staan hartige stoofpotjes met vers, sappig wild weer heerlijk te pruttelen op onze vuren … boordevol smaak! In de herfst en winter zijn hartverwarmende wildgerechten troef.

Een overheerlijk gerecht met lekker wildvlees en krachtige seizoensproducten, dat kan smaken! Pure culinaire verwennerij!

Wild is puur, licht verteerbaar en gezond. Alles begint met producten van superieure kwaliteit. De heerlijkste wildgerechten met verse seizoensproducten zullen we de volgende weken weer toevoegen aan de menukaart. Wie van een lekkere wildschotel houdt, zal zeker in Restaurant Den Boom zijn gading vinden.

Een zorgvuldig samengestelde wildmaaltijd is niet compleet zonder een lekkere wijn. Bijpassende wijnen met rijke, volle aroma’s vindt u terug op onze gevarieerde wijnkaart.

Tijdens koude donkere dagen gezellig samenzijn met vrienden of familie in een warm aangenaam kader, genietend van heerlijk geurend wild en een goed glas wijn. Wat is er meer nodig?

Heb jij dat ook? Je denkt aan wildgerechten, en je krijgt meteen het water in de mond!

Om je alvast te laten watertanden voegen we hieronder een filmpje van Njam TV waarin de Chef aan de slag gaat om een houtduif te bereiden. Houtduif is één van de specialiteiten van Restaurant Den Boom.

Reacties zijn gesloten.
Restaurant Den Boom